Εστιατόρια

Στην καρδιά της φημισμένης παραλίας του Ρεθύμνου, κάτω από την προστατευτική σκιά εξαίσιων αιωνόβιων πλατάνων, βρίσκεται το εστιατόριο «Μουλβέρι» και το μπαρ «Navy Blend». Το «Μουλβέρι» προσφέρει πλούσιο διεθνή μπουφέ καθώς και πιάτα μαγειρεμένα με τον παραδοσιακό κρητικό τρόπο, με ιδιαίτερες πινελιές που ετοιμάζει για εσάς με φαντασία ο Σεφ μας και η ομάδα του. Το μπαρ «Navy Blend» τιμά τα «απομνημονεύματα της θάλασσας» και είναι το δικό μας προσωπικό «στέκι». Εδώ θα απολαύσετε ναυτικό ρούμι, τζιν και ουίσκι, δημιουργικά κοκτέιλ και μπίρες από όλο τον κόσμο. Εναλλακτικά, μείνετε μαζί μας λίγο ακόμη και δοκιμάστε το γαστρονομικό μας μενού που παρασκευάζεται από τοπικά προϊόντα.

Εστιατόριο «Μουλβέρι»

Η γαστρονομική εμπειρία στο «Μουλβέρι», που λειτουργεί από το 2014, δε θα σας απογοητεύσει. Ελάτε σε ένα χώρο, όπου θα σας δελεάσουν ο πλούσιος διεθνής μπουφές  αλλά και ποικιλία πιάτων μαγειρεμένων με τον παραδοσιακό κρητικό τρόπο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το «NAVY BLEND»

Το μπαρ «Navy Blend», που επινόησε η οικογένεια Κοκονά, αποτίει φόρο τιμής στην αγάπη τους για τη θάλασσα. Η οικογένεια ήθελε να νιώσουν οι επισκέπτες του Kyma το ίδιο έντονο πάθος για το θεραπευτικό και καταπραϋντικό αλμυρό νερό, να καθίσουν αναπαυτικά, να θαυμάσουν την αδάμαστη δύναμή του και να χαλαρώσουν με σκέψεις περιπετειών, κάποιες από τις οποίες έχουν βιώσει στο παρελθόν και κάποιες που δεν έχουν βιώσει ακόμα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΣΠΑ
ΕΣΠΑ